Stedentrip Porto

weer & klimaat

Een prachtige lentedag in Porto

Verwen jezelf eens met een stedentrip Porto. Er zijn namelijk genoeg redenen om deze tweede stad van Portugal eens te bezoeken. Met opvallend eigentijdse en tijdloze bezienswaardigheden , een goede luchthaven, een nieuwe state of the art metro en een gerenoveerd Werelderfgoed centrum is er nog nooit een betere tijd geweest om Porto te bezoeken. Porto zal je hart veroveren. Het is echt een stad voor iedereen. Deze stad stelt niemand teleur. Ook jou niet.

Waarom een stedentrip Porto?

Casa da Musica

Het Casa da Musica, ontworpen door de Nederlander Rem Koolhaas

Bekijk nu de beste Porto vakantie aanbiedingen

Porto , bekend als Cidade Invicta (onoverwinnelijke stad), is een betoverende stad , gevestigd op de heuvels aan de monding van de rivier de Douro . Aangewezen als een UNESCO World Heritage site om haar historische gebouwen en opmerkelijke monumenten , i s Porto een heerlijke stad om te bezoeken tijdens een stedentrip Porto . Ook om de andere hoogtepunten zoals de zeer sfeervolle en charismatische middeleeuwse wijk met kleurrijke huizen met uitzicht op de rivier e

n zijn pittoreske boten . Dit is de ziel van de stad die het beginpunt van je stedentrip Porto zou moeten zijn en zeker ook een plek is om terug te keren in de avond voor de meest levendige restaurants en bars . Porto is fascinerend.

De stad Porto is een van de laatste onontdekte Europese metropolen . Het is een oude haven vol geschiedenis en traditie . Het is een zeer sfeervolle plek om te bezoeken. De stad die haar naam dankt aan de wereldberoemde Port.

Porto zeker een bezoek waard! Ga deze intrigerende en majestueuze stad vooral zelf eens verkennen! Boek een leuke stedentrip Porto en ga genieten van deze stad.

Stedentrip Porto