Vliegtickets Porto

Francisco Sá Carneiro

Het vliegveld van Porto

Als je vliegt naar Porto, landt je op de luchthaven Francisco Sá Carneiro. Dit vliegveld ligt aan de noordzijde van Porto, ongeveer 11 kilometer van het centrum van de stad. Het is bereikbaar met een 20 tal luchtvaartmaatschappijen die zowel business class en low cost vliegtickets Porto aanbieden.

Welke maatschappijen bieden vliegtickets aan?

Vliegtickets Porto worden aangeboden door Luxair, TAP Portugal, Ryanair, Air Berlin, Air Transat en Aigle Azur. Dit zijn maatschappijen die frequent op Porto vliegen en hebben ervaringen met stedentrip Porto. Ze hebben ook verbindingen tussen Porto en diverse nationale en internationale bestemmingen, zoals Lissabon zelf, Brussel, Toronto, Montreal, Milaan, Parijs, Madrid en Frankfurt, Bordeaux en Londen. De vliegtickets porto zijn relatief goedkoop omdat de afstand niet erg ver is. Als je op de luchthaven aankomt zijn er genoeg middelen om naar je hotel te gaan of direct het centrum in. Er staan genoeg bussen (meest goedkope optie) klaar maar je kan ook direct met de metro. Natuurlijk is taxi ook altijd een goede mogelijkheid of je regelt via het hotel een transfer, zodat je door een eigen chauffeur word opgehaald.

Bekijk nu de beste Porto vakantie aanbiedingen

Zoeken naar goedkope tickets

Op het internet kun je zoeken naar de beste deals op vliegtickets Porto met de mogelijkheid om de prijzen van de low cost luchtvaartmaatschappij en lijnvluchten naar Porto te vergelijken. Er zijn sites die unieke zoekmachines aanbieden voor de aankoop van vliegtickets naar Porto. Het is op deze manier heel gemakkelijk om een groot aantal reisaanbiedingen en goedkope vliegtickets naar Porto te vinden.

Het kan allemaal gratis, maar het is ook snel en eenvoudig in gebruik, zodat je kunt zoeken naar de laagste ticketprijzen en direct een vlucht kunt boeken door te klikken naar de website van de luchtvaartmaatschappij of het reisbureau. Als je daarbij ook nog niet afhankelijk bent van een bepaalde dag of maand om te gaan reizen, dan is het zelfs mogelijk om te zoeken naar de goedkoopste dagen om te gaan vliegen.

Welke maatschappijen bieden vliegtickets Porto aan vanuit Nederland?

Vanuit Nederland vliegen de volgende maatschappijen naar Porto;

  • Tap
  • Ryanair
  • Transavia
  • Lufthansa
  • Swiss
  • Croatia Airlines

Er zijn diverse luchthavens in Nederland van waaruit vluchten naar Porto worden aangeboden. Zo kun je vliegen vanaf Maastricht, Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Groningen. Ook bieden luchthavens in België en Duitsland vluchten aan. Het is dus raadzaam om voor goedkope vliegtickets Porto ook daar te zoeken naar lage ticketprijzen.